AgroFórum

AgroFórum (http://www.agroforum.sk/index.php)
-   Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka (http://www.agroforum.sk/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016 (http://www.agroforum.sk/showthread.php?t=4480)

Menirs 12-06-2017 12:38

Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

No super, gratulujem.

kevin42 12-06-2017 13:10

Ja som mal 83 bodov, niekto dostal za tolko?

peter82 12-06-2017 13:13

Citát:

Pôvodne zaslal Menirs
No super, gratulujem.

dakujem potesilo

peter82 14-06-2017 09:00

Citát:

Pôvodne zaslal erwein
500 zmlúv bolo už podpísaných, takže čakanie je zbytočné. Dostali to žiadatelia s 83 a viac bodmi.

Somarina ako traky ziadne zmluvy sa este nepodpisovali..preco pisete bludy...ziadnu zmluvu som este nedostal...

erwein 14-06-2017 20:47

Citát:

Pôvodne zaslal peter82
Somarina ako traky ziadne zmluvy sa este nepodpisovali..preco pisete bludy...ziadnu zmluvu som este nedostal...

Nepíšem žiadne bludy, tak sa ukludni. Bol si dobre zosraty že ti neprišlo nič z PP a ty si mal 89 alebo už neviem koľko bodov. Kto vie koľko si zaplatil za vyhotovenie projektu, preto si bol vyplaseny.
Možno som to presne nepochopil, či boli zmluvy podpisane alebo len pripravené ani ma to zvlášť nezaujímalo. Mal som dobre informovaný z PP a a je to ohľadne bodov tak ako som písal. Už na teba nejdem reagovať, nemám na to náladu. Takže keď zas budem vedieť niečo nové, tak si to už nechám pre seba.

Patrik 44 14-06-2017 21:28

Dobrý deň, chcel by som Vás požiadať o informácie.
Mal by som záujem požiadať štát o príspevok mladý farmár, ale požiadať o tento príspevok by som chcel s mojim známym. Je vôbec možné žiadať o jeden príspevok dvaja ?
Ak áno, za akých podmienok ?
Za Vašu odpoveď Vám vopred Ďakujem

miška z lazu 15-06-2017 12:11

Citát:

Pôvodne zaslal Patrik 44
Dobrý deň, chcel by som Vás požiadať o informácie.
Mal by som záujem požiadať štát o príspevok mladý farmár, ale požiadať o tento príspevok by som chcel s mojim známym. Je vôbec možné žiadať o jeden príspevok dvaja ?
Ak áno, za akých podmienok ?
Za Vašu odpoveď Vám vopred Ďakujem

Ak myslíte výzvu 6.1 "mladý farmár", tak tá je uzavretá, žiadosti sa už neprijímajú.
Ak myslíte doplnok k priamym platbám, ti sa podávajú v máji, dá sa aj potom, ale po 30.5 sa vám odčítava 1% za každý deň omeškania.
V oboch prípadoch nie je možné žiadať ako dvojica

juro777 19-06-2017 14:50

Projekt k výzve 6.3 má byť veľmi podobný s projektom, ktorý sa podával k výzve 6.1 vedel by mi niekto poslať projekt, ktorý k výzve 6.1 podával, aspoň nejaký hrubý náčrt napíšte sem a ja sem dám email. Ďakujem

miška z lazu 20-06-2017 07:49

Citát:

Pôvodne zaslal juro777
Projekt k výzve 6.3 má byť veľmi podobný s projektom, ktorý sa podával k výzve 6.1 vedel by mi niekto poslať projekt, ktorý k výzve 6.1 podával, aspoň nejaký hrubý náčrt napíšte sem a ja sem dám email. Ďakujem

Prosím ťa, je to jednoduchá slohová práca, kde prepíšeš svoje zámery, analýzy..., ktoré určite máš už spracované a pridáš trochu "omáčky". Nie je tam nič na odpisovanie, jednoduchá osnova je súčasťou výzvy a je už len na tebe ako podrobne a profesionálne si to spracuješ. Netreba sa toho báť.

marecuho 21-06-2017 20:08

Zdravim, prichadzaju este niekomu schvalenia? ci uz len ocakavat ze mi pride neschvalenie o par mesiacov, ked vsetci co uz dostali podpisu zmluvy?

Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +1 hodiny. Teraz je 06:06.

Fórum používa : vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2006 Agroinštitút Nitra, š.p..