![]() |
Akreditovaný kurz
Dobrý deň
znova vám píšem ohľadom tejto problematiky hľadám na internete stále akreditovany kurz so zameraním na poľnohospodárske podnikanie, avšak našiel som len kurzy - Základy podnikania ako je to na tejto stránke http://www.vajak.sk/zaklady-podnikania.php zaujíma ma či by tento kurz bol dostatočným nahradením kurzu zaujíma ma preto lebo v predbežnom návrhu pre pomoc na začatie podnikateľskej činnosti pre mladých poľnohospodárov je podmienka brania dotácie - poradensky akreditovaný kurz so zameraním na poľnohospodárske podnikanie myslím, že už by ste mali aspoň trochu vedieť o aké kurzy by malo ísť a kde by sa dali spraviť, teda nejaké bližšie informácie - predsa sa ten program robí už dlhšie |
Re: Akreditovaný kurz
Dobrý deň,
„Program rozvoja vidieka SR na roky 2014-2020 je v tomto čase v procese oficiálneho schvaľovania Európskou komisiou a preto podrobné podmienky získania podpory nie sú známe a nemôžeme ich jednoznačne stanoviť. Po schválení PRV SR 2014-2020 Vám radi poskytneme akékoľvek informácie“. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] |
| Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +1 hodiny. Teraz je 00:24. |
Fórum používa : vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2006 Agroinštitút Nitra, š.p..