![]() |
Žiadosť o vydanie pôdy
Zdravým.
Potrebujem súrne radu. Jedná sa o to že pred rokom som podal na družstvo výpovede z nájmu za viacerých nájomníkov v ich mene.Teraz mám nachystané nájomné zmluvy na podpis, ale potrebujem poradiť či mám žiadať družstvo o vydanie pôdy, (náhradnej pôdy) v mene tých nájomcov, za každého osobitne, alebo na základe nájomných zmlúv mám požiadať o vydanie priamo ja ako nový nájomca. Za každú odpoveď vám budem vďačný. |
Re: Žiadosť o vydanie pôdy
Citát:
|
Citát:
Nie som právnik, ale rozumiem tomu tak, že ak nájomca plní podmienky zmluvy, tak táto nemôže byť vypovedaná a pozemky následne prenajaté niekomu inému. Máte s týmto niekto skúsenosť? |
O vydanie pôdy musí požiadať majiteľ lebo jeho pôda zostava stále v družstve na nahradnu podu dáva družstvo podnájomnú zmluvu treba dať pozor nato aby tam nezakotvili zakaz ďalšieho podnajmu zevraj majú nato pravo a vedia sa stym ohanat na takuto zmluvu treba spraviť s vlastníkom svoju ked bude vydana pôda treda sa zamerať na celú parcelu na povodnom mieste nebude vám kratena výmera takto budú prepočítavať bonitu a tak ďalej aby čo najviac scvrkli vymeru lebo dotácie sú dobré za každý meter môže sa stať že nahradnu podu zmenšia výmeru aj o polovicu toje ťažké hadani snimi
|
| Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +1 hodiny. Teraz je 13:35. |
Fórum používa : vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2006 Agroinštitút Nitra, š.p..