![]() |
Veselé Vianoce
Vážený a milý pán minister požnohospodárstva.
Prajeme Vám príjemné a veselé prežitie Vianoc. Blahoželáme k úspechu,ktorý ste dosiahli v Kodani. Verili sme Vám a Vy ste nás nesklamali,dúfame,že to bude tak aj naďalej. Vežmi netrpezlivo sme očakávali výsledok rokovania z EÚ,čo sa týkalo požnohospodárstva,nakožko hospodárime vo vežmi ťažkých prírodných podmienkách / V.Tatry/. Radi Vás u nás privítame. V novom roku sa ozveme. |
Re: Veselé Vianoce
Vážený kolektív PD Mengusovce,
ďakujem Vám za priania príjemných vianočných sviatkov. Myslím, že všetci požnohospodári na Slovensku môžu byť spokojní s predvianočnou nádielkou z Kodane. Som presvedčený, že naši farmári, ktorí vedia a chcú podnikať, budú vedieť uspieť v podmienkach jednotného trhu EÚ. Už viackrát som deklaroval, že urobím všetko pre to, aby slovenskí požnohospodári boli konkurencieschopní predovšetkým s farmármi zo stredoeurópskeho regiónu. Vyžiada si to, samozrejme, aj kus práce u požnohospodárov, ktorí si v priebehu budúceho roka musia zvykať na očakávané prostredie a naučiť sa pripravovať kvalitné projekty na čerpanie prostriedkov zo štrukturálnych fondov. Zo strany ministerstva pôdohospodárstva k tomu počas prvého polroka budúceho roka poskytneme čo najviac informácií. Ďakujem za pozvanie, verím, že mi pracovné povinnosti umožnia navštíviť aj Váš región. S pozdravom Zsolt Simon, minister pôdohospodárstva SR |
| Všetky časové údaje sú vo "svetovom čase" +1 hodiny. Teraz je 23:58. |
Fórum používa : vBulletin Version 3.5.4
Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2006 Agroinštitút Nitra, š.p..