Citát:
|
Pôvodne zaslal Andrej 83
Počul som, že to nakoniec možno celé zrušia, kým nevyplatia peniaze prvému žiadateľovi, tak stále môžu výzvu zrušiť. Po situácii ktorá sa deje v tomto štáte by som sa ani nečudoval. Dnes zverejnila PPA na svojej stránke aktualizovaný zoznam žiadateľov k 28.02.2018, k tomuto dátumu ešte nik zo 452 schválených projektov nedostal peniaze. Mne už o tie peniaze ani nejde, ale asi by sme sa mali ozvať a poukázať na to čo sa v tomto štáte deje. PPA a ani ministerstvo nie je schopné odpovedať na jednu otázku ktorú som im položil 20.02.2018, rád ba som vedel za čo vlastne tí ľudia berú platy. Asi sa spoliehajú na to že budeme stále ticho a len ohneme chrbty, ale ak sa neozveme viacerí budú si s nami robiť čo chcú ako doteraz a nebodaj nám aj tie peniaze vyplatia už sa teraz teším na kontroly  .
|
Cital som na fb prispevok ktory daval jeden pan v piatok asi o 9:30 ze vraj mu nabehli peniaze na ucet s ppa prva platba 35 000eur....snad sa uz rozhybali...aj ja stale pisem na ppa a davam jim otazky stale jich presuvaju niekde inde....