Re: Komunikujte s ministrom!
Konštruktérovi FM:
Dovožujem si Vám zaslať môj názor a prosím neberte to v zlom. Odviedli Ste dobrú prácu, ale ja by som si prial malé zdokonalenie tejto mladej akcie. Domnievam sa, že bolo by účelné umožniť účastníkom FM vymazať, resp. prepracovať príspevok, ak neskôr zistia, že by to bolo potrebné. Možno máte aj na MP filter, ktorým môžete nevhodný príspevok odstrániť, skrátiť, ak je omylom zdupžovane uverejnený, ale ja to neviem.
Vežmi sa mi páči na Internete stránka svetovej včelárskej organizácie Apimondie, na adrese: www. apiservices.com, La galerie virtuelle au monde, Photoads. Prispievatež dostane poradové číslo príspevku a udá si preň svoje heslo. Potom kedykožvek vyplní načítaný formulár pre úpravy, udá číslo už uverejneného príspevku, heslo a môže svoj zverejnený príspevok zrušiť, alebo prepracovať. Upravený príspevok zostane v poradí na svojom pôvodnom mieste, lebo jeho číslo sa nezmenilo.
Fórum ministra považujem za cenný prínos v riadiacej práci MP SR . Obojstranná komunikácia je sžubným výhžadom k zlepšeniu požnohosp. i ostatnej výroby, ekonomiky, vedie k spokojnosti výrobcov, atď.
Prajem Vám úspešné riešenie k zdokonaleniu tejto mladej akcie, alebo zverejnenie vašich pokynov, ktoré riešia spomenutú problematiku.
Ján Hájek
|