Re: Rozpočet rezortných výskumných ústavov
Vážený pán Mihina!
Dovožte aby som tiež vyjadril svoj názor na prezentáciu výsledkov Vašej práce. Vo Vašej odpovedi Ing. Hájekovi je napísané:
“Ďakujem Vám za snahu nám pomôcť a bol by som vežmi rád, keby aj iní užívatelia našich výsledkov sa rovnakým spôsobom o našu prácu zaujímali.”
Alebo:
“Ide o rôzne formy, ktoré nebudem teraz detailne popisovať, ale ak máte záujem, môžem Vám poslať celý zoznam aktivít, ktoré som obdržal. Nie je v mojom záujme tvrdiť, že všetko je v poriadku.”
Nuž naozaj tu čosi nie je v poriadku. Pred časom som sa mailom zaujímal na Vašom ústave kde vlastne prezentuje VÚLH výsledky svojej práce. Podža zmluvy medzi MPSR a VÚŽV by mali byť zverejnené. Zatiaž som naozaj nikde na vašom serveri nenašiel takúto prezentáciu. Výskumný ústav bez webovej stránky, to nie je dobrá vizitka. Je potrebné naozaj tak veža prostriedkov na umiestnenie webovej prezentácie na vašom serveri? Ak si pozriete agroportál MPSR sekciu včelárstvo tam nájdete dôkaz že nie.
Viem, že práca VÚLH a jej výsledky sú velmi dobré a na prospech upadajúceho slovenského včelárstva, len ich prosím PREZENTUJTE!
S úctou
Kmeť Július predseda ZO SZV Banská Bystrica
|