Re: Neefektívne využivanie prostriedkov na ochranu lesa v Lesoch SR II.
Vážený pán inžinier Mankovský,
Viem že pravopis nie je moja silná stránka. Takisto mam rečovú vadu, čo môže vyvolávať dojem že som zakomplexovaný. Moje názory verejne prezentujem na odborných seminároch a v domacich a zahraničnych odbornych casopisoch. Stači len navstivit kniznicu a pouzit vyhžadávacie databázy.
Vzhžadom som bol úspešný v medzinárodných konkurzoch, mam teraz prestížne európske štipendium a som v zahraničí. Takže nie som odkázaný na trafiky. Myslím, že určité negatívne javy v Štátnych lesoch, S.R., však dosiahli takú mieru, že považujem za nezodpovedné neinformovat o tom pána ministra. Rozhodol som sa voliť Internet, lebo moja snaha na seminároch a v tlači bola neúspešná. Myslím, že vačšia medializácia problému by bola kontraproduktivna. Lebo uz teraz ma verejnost dost negativny nazor na lesnikov. Myslim a dufam ze lesnici su natolko kvalifikovany, ze si dokazu tieto problemy vyriesit aj sami.
Na zaver dodavam, ze som si vedomy toho ze nie je v mojich silach vyriesit vsetky problemy lesneho hospodársvtva. Na to su tu odbornici z viacerych odbornych institucii. Snažím sa vyjadrovať len v rámci mojej ohraničenej odbornosti, ktorú nemám problém dokázať.
Ostávam s pozdravom Lesu zdar
Ing. Rastislav Jakuš, PhD.
|