Samozrejme, je to vec nazoru a hlavne skusenosti. Pred 15 rokmi lekari nevedeli pomoct mojej dcere, tak sme to vyskusali s kozim mliekom (pre istotu2x prevaranym) a napriek tomu, ze jej zdravotny stav sa rapidne zacal zlepsovat, ma detska lekarka vykricala, ci som normalna podavat kozie mlieko, ci chcem dieta uplne zabit

Zmenila som lekarku a ta bola nadsena, ze sme to skusili s kozim mliekom, ked uz medicina zlyhala

. Zaujimal by na nazor p.primarky, ci napr. aj vodu mame pit jedine prevarenu (v neprevarenej je mnohokrat ovela horsi "zverinec" ako v mlieku). Ja sa tejto problematike venujem uz viac rokov, sledujem rozne nase (tych je malicko), ale hlavne zahranicne vyskumy v tejto oblasti, spolupracujem s mnohymi odbornikmi, ktori sa tomu dlhorocne venuju - vdaka tomu preferujeme v nasej rodine kvalitne surove mlieko. Este raz - je to vec nazoru, kto nema istotu, nech radsej prevari, urcite to mlieko aj tak bude lepsie ako "krabickove" (to, ze kozie mlieko je medzi jednotlivymi vysetreniami zdrave, sa pri ziskani skusenosti zistuje denne senzoricky. Okrem denneho prezerania zdravotneho stavu kozy pri kazdom dojeni sa sleduje stav mlieka - jeho farba, vona, chut - mlieko na skusobnej domacej vzorke nevlockuje, je biele, je sladucke, zdrave mlieko urcite NEZAPACHA a nema chut koziny). Inak to denne pozorovanie je uz rutina, vobec to nezaberie cas - je to uz samozrejmost ako umytie ruk pred jedlom.... Prajem vela radosti so zdravym mlieckom