Téma: E.coli
View Single Post
Starý 04-07-2011, 08:15   #1
ptiszai
člen

Registrovaný od: Jun 2011
Počiatočné E.coli

Vážený pán minister,
7.6.som tu mal príspevok k nefunkčnému výkupu zeleniny.V priebehu asi troch týždňov od vypuknutia E.coli som zberal úrodu a vyhadzoval.Iskierka nádeje vo mne svitla pri informácií možnosti odškodnenia prostredníctvom PPA.Po úmornom zbieraní informácií,vzájomnom mailovaní s PPA sa mi znova potvrdilo že obyčajný človek v tomto štáte nemá šancu.Koľkokrát PPA zverejnila usmernenie pre žiadateľov tak vždy boli informácie pre obyčajného človeka zmätočné a rôzne formulované.Alebo je to účelové aby boli odškodnení len "vyvolení",ktorí v tom vedia "chodiť"!
Momentálne úrodu zberám a predávam výkupniam za zlomok ceny aká je na pultoch predajní...a taká je realita posledných rokov.S pestovaním končím a určite ma bude nasledovať veľa pestovateľov.
Viem že Vy stým neviete spraviť nič lebo pákami tu hýbu "iný" ale mal som potrebu napísať moje postrehy hŕstke ľudí ,ktorí čítajú toto fórum.
Na záver sa chcem poďakovať vynikajúcim nemeckým bakteriológom a všetkým senzáciechtivým novinárom,ktorí celú aféru E.coli spackali.
S pozdravom

Pestovateľ
ptiszai je offline   Odpovedať s citovaním