View Single Post
Starý 16-07-2016, 19:53   #34
Lukas4x4
člen

Registrovaný od: Sep 2015
Počiatočné Re: problém z rozlohou pozemkou v družstve a v katastri

Co nieje jasne? Svokrine pozemky zatial uziva druzstvo ( tie co niesu zarastene,tie co su zarastene neuziva nikto,nikto ich nema v prenajme)a ja ich chcem od nej do prenajmu.vypoved podala minuly rok takze tento rok mi ich vydaju.lenze niektore pozemky su vedene ako orna poda ale su zarastene stromamy.a ja sa pytam ze ci ich moze dat svokra vyrubat ( nikto ich neuziva kedze druzstvo ma v najme len cca 4,5 ha) takze tam len lezia popolom a nic s nich nieje,ziaden uzitok. Podla kat. Mapy je spravca tychto pozemkov slovensky pozemkovy fond cize nemaju byt zarestene... To len v dobach kedy vznikli druzstva tak ich tak nechali zasrat... A ja ich chcem vsetky vyrezat a zasa zalucnit a zacat pouzivat..alebo aj ked nie tak vsetky stromy co tam rastu predat. Je ich tam obrovske kvantum. A odkedy sa moze nalet vyrezavat len v zimnom obdobi??tento rok cca v maji robili lesaci obrovsky vyrez naletovych drevin nasmu druzstvu,a nemyslim ze v maji je zimne obdobie. A za dalsie by ma zaujimalo ze ako postupovat ak by som chcel vyrezat stromy a vymera pozemku je rozdelena medzi napr.5 dalsich ludi.musim kazdeho z nich kontaktovat a pytat suhlas aby som mohol vyrezat svoju cast naletu?

Naposledy upravil Lukas4x4 : 16-07-2016 o 19:56.
Lukas4x4 je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy