View Single Post
Starý 16-04-2017, 11:22   #136
Zetor7711
člen

Registrovaný od: Feb 2017
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal SHR LUdvo
Zdravím mladí farmári,
bolo tu spomenuté, že niektorí člen predsedníctva povedal, že projekt minimálne 7 rokov.
Takže po poriadku - ja som bol na orave a hľadal som to kde je to napísané pre jedného pána. Hľadali sme to dlho - vo výzve to nie je ale je to v príručke prijímateľa :-).
Podpíšem zmluvu prvá čiastka peňazí, najskôr po dvoch rokoch splním štandardný výstup druhá čiastka peňazí čo je 100% a odvtedy sa začína rátať päť rokov.
Prosím Vás nenavážajte sa do ASYF-u, a ak chcete niečo riešiť tak sa kľudne na nich obráťte mailom vždy sa snažíme nejako pomôct.
Pekné Veľkonočné sviatky prajem

ps dopĺňam slová
9) Obdobie udržateľnosti projektu znamená udržanie (zachovanie) výsledkov
realizovaného projektu počas stanoveného obdobia (obdobia udržateľnosti projektu) ako
aj dodržanie ostatných podmienok vyplývajúcich z čl. 71 Nariadenia Európskeho
parlamentu a Rady (EÚ) č. 1303/2013. Obdobie udržateľnosti projektu sa začína
v kalendárny deň, ktorý bezprostredne nasleduje po kalendárnom dni, v ktorom došlo
k finančnému ukončeniu projektu a trvá 3 alebo 5 rokov od poskytnutia záverečnej
platby prijímateľovi resp. v súlade s pravidlami štátnej/minimálnej pomoci (podľa
Zmluvy; k udržateľnosti projektu pozri aj kapitolu 15 Príručky pre prijímateľa)
a potom si pozrieť kapitolu 15.
Ty si LUdvo radšej prečítaj výzvu a zistíš, že táraš piate cez deviate ...... po dvoch rokoch od začatia realizovania podnikateľského plánu môžeš požiadať aj o zvyšných 30 % príspevku, tak čo tu táraš ....... a ASYF je malá možno 5 členná skupinka ľudí, ktorí idú iba na seba. Odkiaľ Združenie mladých farmárov Slovenska zobralo taký hlúpy a mladým poľnohospodárom nič nehovoriaci názov ASYF ? Čo to znamená ?, čo to je za skratku ?, ktorá politická strana ju tej malej skupinke podstrčila ? Kedy bol zakladajúci snem ?, kto z celého Slovenska sa na ňom zúčastnil, z ktorých regiónov ? ako sa volilo ? ASYF nech ide do riti ( prepáčte za výraz ), nezastupuje len úzku skupinku papalášskych synáčikov a ich blízkych a pätolizačov, v žiadnom prípade nezastupuje všetkých mladých farmárov na Slovensku
Zetor7711 je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy