View Single Post
Starý 16-04-2017, 12:48   #138
Zetor7711
člen

Registrovaný od: Feb 2017
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal Ja1234
Je neskutočné, koľko je tu nenávisti a závisti, na tomto fóre. Pre veľkých producentov len dobre. Žiaľ.

Zetor. ASYF = Association of Slovakian Young Farmers. Tá skratka znie asi lepšie ako ZMFS. Možno pre to používajú anglickú skratku. V každom prípade, ak nie ste ich člen, nie je to vaša vec. Aj ak by sa dohodlo, že budú používať skratku WC, alebo HIV. A či majú právo zastupovať mladých? Združili sa, tak majú. Inú strešnú organizáciu nemáme. Ak existuje skupina mladých, čo je s ASYFom nespokojná a zhodnú sa na spoločných záujmoch, nik im nebráni sa angažovať. Len to chce nie len sa presadzovať, ale aj počúvať zdanlivú protistranu - či náhodou nehovoríte to isté. LUDvo písal to isté, čo vy. Resp. vy ste nenapísali nič iné, ako LUdvo, za čo ste ho obvinili z tárania. Stačí si pozorne prečítať čiarky.
Ale, ale, ... žiadna nenávisť ani závisť. Prečo znie skratka ASYF lepšie ako ZMFS, to vieš zrejme iba Ty a ešte jeden, čo ho zápalky zasypali. Môj názor je ten, že nejaké alebo nejaký ASYF je taká malá a nič neznamenajúca politická objednávka jednej nemenovanej strany. Ako som už písal ... ak bude pomáhať, tak len sama sebe, lepšie povedané úzkej, veľmi úzkej skupinke ľudí. Tak tu nebalamuť slušných ľudí. Prečisti si okuliare a prečítaj si čo písal LUdvo a čo som po ňom písal ja. Potom napíš v čom je to to isté. Požiadať o zvyšných 30 % po dvoch rokoch od zahájenia podnikateľského plánu je niečo celkom iné ako požiadať o to po 5 či viac rokoch. Tak ešte raz pretri oči a napíš či je to jedno a to isté ...... prepáč, bez urážky, ale si taký Tárajko z nejakého ASYF
Zetor7711 je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy