View Single Post
Starý 16-04-2017, 13:15   #140
Ja1234
člen

Registrovaný od: Apr 2017
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Takže, kde vo vete: "Podpíšem zmluvu prvá čiastka peňazí, najskôr po dvoch rokoch splním štandardný výstup druhá čiastka peňazí čo je 100% a odvtedy sa začína rátať päť rokov." sa píše, že doplatok je až po 5 rokoch? Rozbor: Prvá časť vety: "Podpíšem zmluvu prvá čiastka peňazí" = prvá čiastka peňazí po podpise zmluvy. V skutočnosti je to až po podaní žiadosti o prvú platbu, ale to je detail, ktorý si našťadtie nerozporoval ani ty. Druhá časť vety: "najskôr po dvoch rokoch splním štandardný výstup druhá čiastka peňazí čo je 100%" = tvoje tvrdenie ". po dvoch rokoch od začatia realizovania podnikateľského plánu môžeš požiadať aj o zvyšných 30 % príspevku" ktoré LUdvo len spresňuje - teda, že len ak je splnená hodnota ŠV. Nikde nepíše o 5 rokoch v súvislosti s platbou. I keď aj to je pravda, že tie 2 roky sú len minimum a plán sa dá realizovať aj 5 rokov. No a tretia časť LUdvovej vety "a odvtedy sa začína rátať päť rokov." sa týka možnosti PPA skontrolovať udržateľnosť výstupov projektu. Nie platby. I keď po toto obdobie existuje riziko vrátenia časti, alebo celého príspevku, ak žiadateľ výsledky neudrží. Ale ĹUdvo jasne napísal, kde to je napísané. Tak prečo je táraj? Nechápem tú istotu tvrdiť ohľadom výzvy čokoľvek, keď okolo nej a hlavne nad ňou je "100" nadradených dokumentov a viacero dokonca nie je ani v Slovenčine. PS: Nie som člen ASYFu.
Ja1234 je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy