View Single Post
Starý 08-05-2017, 07:20   #248
Zetor7711
člen

Registrovaný od: Feb 2017
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal Martin-AA
Pozdravujem, a chcel by som sa len spytat ze kde si sa dozvedel ze sa nesmu pouzit peniaze nna mzdy ci rezijne naklady? Lebo podla mojej vedomosti sa mozu. Peniaze sa nedokladuju. Ja uz som mimo moznosti kedze som v skupine vyradenych ako som tu uz pisal. Spominam len preto ak by ma niekto chcel oznacit za spekulanta
Ja si tiež myslím, že z NFP sa môžu vykrývať napr. aj náklady na mzdy a ak Martinko narážaš na to špekulantstvo, všimni si koľko krát som spomenul poctivých, mladých a slušných farmárov a absolútne súhlasím s nimi a ich názormi, že napr. "tatko to zariadi" a dosiahnem štandardný výstup s jedným prstom v zadku a bude vybavené Takto si niektorí predstavujú farmárčenie, Bohužiaľ. Ak sa Ťa to slovko dotklo, zrejme Ťa nejako zasiahlo, možno. Ale to je už Tvoja osobná vec. Opakujem, že poctiví mladí a slušní farmári na Slovensku sú a je ich dosť. Len veľká škoda, že nie všetci pocítia pomoc tak ako by si priali a želali. A tiež si myslím, že nie je zakázané povedať si aj v tejto veci svoj osobný názor. A jeden z mojich názorov je aj ten, že nie všetci z vyše 2000 záujemcov o NFP išli do toho poctivo. Ďakujem Ti za pochopenie a zdravím Ťa.
Zetor7711 je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy