View Single Post
Starý 27-07-2017, 05:51   #391
ziag182-deleted
Banned

Registrovaný od: Mar 2017
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal PeterL
Pre mňa je táto podmienka tiež problém. Projekt som podával na živočíšnu výrobu a z tých peňazí som chcel postaviť chovné priestory, možno kúpiť pôdu, platiť odvody a áno aj žiť, kým začnem reálne zarábať. Takto to bolo aj prezentované. Momentálne som zamestnaný, takže začať vo väčšom je popri práci problém. Chcel som sa venovať hlavne produkcii hydinového mäsa a vajec (sliepky s voľným výbehom). Pôdu nevlastním a všetko široko-ďaleko je prenajaté. Mať 25% zvierat a 25% pôdy z vlastných financií takto narýchlo popri práci nie je len tak. Súhlasím s tým, že sa podmienky zrazu začali veľmi meniť a to úplne mimo toho, ako to bolo pôvodne prezentované.

PS: mal som 84b ale ešte mi žiadna odpoveď od PPA neprišla. Je tu tiež niekto kto má viac ako 83b a stále čaká na odpoveď?

Dobrý deň,
mala som 87b, tiež na produkciu vajec a hydiny, tiež som zamestnaná, živím 2 deti a tiež som chcela ako vy vybudovať chovné priestory, pretože získať pôdu v mojom okolí je nemožné. Žiadna odpoveď mi do dnešného dňa neprišla a je pre mňa nemožné začať bez počiatočnej podpory. Ak má niekto iné názory na tomto fóre nech si ich nechá pre seba, ľudia do tejto výzvy šli pretože mali nejaký sen a práve takíto špekulanti a závistlivci im ho zničili....
ziag182-deleted je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy