View Single Post
Starý 27-07-2017, 09:20   #392
Zetor7711
člen

Registrovaný od: Feb 2017
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal ziag182
Dobrý deň,
mala som 87b, tiež na produkciu vajec a hydiny, tiež som zamestnaná, živím 2 deti a tiež som chcela ako vy vybudovať chovné priestory, pretože získať pôdu v mojom okolí je nemožné. Žiadna odpoveď mi do dnešného dňa neprišla a je pre mňa nemožné začať bez počiatočnej podpory. Ak má niekto iné názory na tomto fóre nech si ich nechá pre seba, ľudia do tejto výzvy šli pretože mali nejaký sen a práve takíto špekulanti a závistlivci im ho zničili....
Ľudia, ktorí viac ako 2 roky nepracujú a chodia poberať sociálne dávky, teda zaťažujú sociálny systém štátu nech snívajú ďalej. Môj syn pracuje, nebol v evidencii na úrade ani jeden deň a ako SHR podniká už druhý rok a stal sa už aj aktívnym poľnohospodárom v zmysle priamych platieb. Špekulanti čakajú, že sa im všetci pracujúci občania budú skladať zo svojich daní. Niektorí, ktorí doteraz nepracovali a ak sa im neposkladáme .... ani pracovať nebudú. V tomto je celý problém. Kto to s podnikaním v poľnohospodárstve myslel a myslí úprimne, čestne a vážne, ten už začal, pracuje, snaží sa a podniká ..... Ide to aj bez podpory ... aj keď ťažko. Hlúpe reči vedú hlavne tí, ktorí čakali na 5 tisíc, dali si zrejme draho a nad svoje pomery vypracovať žiadosť, ktorú dokázal vyhotoviť čo i len trochu vzdelaný človek, .... no peniažky im akosi nechodia Dať niekomu 50 tisíc €, takému čo nevie ani čo má v žiadosti napísané a koľko má bodov ( lebo som také niečo tu čítal ) je načisto choré a vôbec to nie je o žiadnej závisti a ničení snov, milá moja Žijeme, aspoň si myslím v právnom štáte a každý má právo vedieť kam štát dáva jeho dane ....... Ja osobne podporujem každého mladého farmára, ktorý či dostal či nedostal nejakú podporu ... no myslí to vážne a seriózne v poľnohospodárstve pracuje .....
Zetor7711 je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy