Citát:
|
Pôvodne zaslal ziag182
Milý môj je choré mať v hlave názor, že existujú nezamestnaní vysokoškolsky vzdelaní ľudia, ktorí čakajú až im spadne 50 tis. do vačku pre nič za nič. Keby ste tej výzve rozumeli vedeli by ste, že každý kto do toho šiel musel založiť SHR a platiť odvody, čiže je nemožné aby bol registrovaný na UPSVaR a keďže Váš syn má Vás, ktorý už zrejme máte niečo s poľnohospodárstvom tak takisto nezačínal úplne od samej 0 a z ničoho. Takéto rozprávky rozprávajte ľuďom čo videli poľnohospodárstvo niekde v televízii alebo na obrázku v novinách, ja robím v poľnohospodárstve viac než 20 rokov a isto nemám na to založiť si vlastnú farmu z čistej
0, pretože moji rodičia v poľnohospodárstve nikdy nepracovali
|
Zlatíčko

trošku si ponamáhaj hlavičku a takú dlhšiu chvíľku si pozri bodové hodnotenie. Veľmi ľahko prídeš na to, kto sú alebo čo robili ľudia s vyše 90 bodmi. To už nebudem s Tebou rozoberať ... je to o matematike z prvých ročníkov základnej školy. Ty zrejme ani nevieš aké hlúposti tu píšeš. Každý kto do toho išiel si samozrejme musel založiť SHR a priznal si za to 10 bodov, za VŠ 21 bodov a za to, že 2 a viac rokov nič nerobil a bol v evidencii nezamestnaných ( tak sa to píše v tej výzve, ktorú si zrejme ani nevidela ) si mohol priznať 8 bodov. Odvody nemusel platiť žiadne lebo mu ich nikto nemal z čoho vyrátať

, to len tak na objasnenia aby si vedela ... do budúcnosti

Môj syn chodil na VŠ, zároveň aj pracoval ... lebo chcel. SHR si založil lebo chcel nie preto že čakal na peniaze. Vlani som mu v niečom pomohol ... toho roku absolútne nie, no ide ... ťažko, ale ide. Možno bude mať nejaký aspoň aký taký zisk, možno bude strata .... uvidí sa. Tak o čom to tu točíš ? Načisto si osprostela ?

... no a aby som to trochu aj upresnil môj syn si nemohol priznať ani body za VŠ ... lebo ju ukončil až po vyhlásení výzvy