View Single Post
Starý 28-07-2017, 06:12   #400
ziag182-deleted
Banned

Registrovaný od: Mar 2017
Počiatočné Re: Vyhodnotenie dotácie Mladý Farmár 2016

Citát:
Pôvodne zaslal Zetor7711
Zlatíčko trošku si ponamáhaj hlavičku a takú dlhšiu chvíľku si pozri bodové hodnotenie. Veľmi ľahko prídeš na to, kto sú alebo čo robili ľudia s vyše 90 bodmi. To už nebudem s Tebou rozoberať ... je to o matematike z prvých ročníkov základnej školy. Ty zrejme ani nevieš aké hlúposti tu píšeš. Každý kto do toho išiel si samozrejme musel založiť SHR a priznal si za to 10 bodov, za VŠ 21 bodov a za to, že 2 a viac rokov nič nerobil a bol v evidencii nezamestnaných ( tak sa to píše v tej výzve, ktorú si zrejme ani nevidela ) si mohol priznať 8 bodov. Odvody nemusel platiť žiadne lebo mu ich nikto nemal z čoho vyrátať , to len tak na objasnenia aby si vedela ... do budúcnosti Môj syn chodil na VŠ, zároveň aj pracoval ... lebo chcel. SHR si založil lebo chcel nie preto že čakal na peniaze. Vlani som mu v niečom pomohol ... toho roku absolútne nie, no ide ... ťažko, ale ide. Možno bude mať nejaký aspoň aký taký zisk, možno bude strata .... uvidí sa. Tak o čom to tu točíš ? Načisto si osprostela ? ... no a aby som to trochu aj upresnil môj syn si nemohol priznať ani body za VŠ ... lebo ju ukončil až po vyhlásení výzvy
Za prvé sme si nepotykali a za druhé keď Vám nehovorí zdravotná a sociálna poisťovňa nič, tak ste asi aj dlžník... čo bola ďaľšia podmienka výzvy.... nebyť nikde dlžník. Áno prvý rok sa platí niečo vyše 60 eur len do zdravotnej ale po roku aj sociálna.. čo už je okolo 200 eur... Daň si vie každý prispôsobiť... Pomohli ste mu začať a takú možnosť mnohí nemajú. A láskavo sa navážajte do niekoho iného nie do mňa a neurážajte ani ja Vás neurážam
ziag182-deleted je offline   Odpovedať s citovaním
Sponzorované odkazy