![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Vážený páni ,pán minster a pán Ing. Matta
Veľmi pekne Vám ďakujem za Vaše obsiahle odpoveďe na môj príspevok za čo Vám ďakujem. Mám len k predmetnému problému jednu poznámku. Nové ušné čísla som mojim ovciam a kozám zakladal v mesiaci apríl 2004 spolu s mojim veterinárom pričom sme dodržiavali také isté hygienické požiadavky na zakladanie ušných čísel ako pri pôvodných číslach.Napriek tomu hnisanie ušníc nastalo u niektorých zvierat až v lete tohto roku. Je to možno spôsobené aj poškodením ušnice na pastve keď sa zvieratá zachytia ušnou známkou o kroviny.Najistejšie je ,že keď už ušnica začne hnisať najlepšie je známku odstrániť a ušnicu vyliečiť a po vyliečení zápalu doobjednať novú úšnú známku ako pri strate. Veľmi ocenujem že ste zvolili pre dalšie označovanie menšie známky.Oferujem tých sto kusov väčších známok ktoré mám v zásobe a pre dalšie označovaie zakúpim radšej menšie. S pozdravom páni Golian Jozef bača |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| Ušné čísla oviec a kôz | Golian Jozef | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 02-08-2005 07:47 |
| Ušné čísla oviec- reakcia na príspevok p. Goliana | Ing. Marcel Matta, PhD. | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 0 | 22-07-2005 11:17 |
| podpora chovu oviec 2005 | Golian SHR | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 27-12-2004 07:16 |
| chov oviec | Ing. Bohuš Kaliarik | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 2 | 06-10-2003 15:10 |