AgroFórum  

Naspäť   AgroFórum > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum)
Registrácia FAQ (otázky a odpovede) Zoznam členov Kalendár Hľadaj Dnešné príspevky Označ fóra ako prečítané

Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Starý 22-09-2006, 14:15   #1
macobb
člen

Registrovaný od: Sep 2006
Počiatočné ako zacat polnohospodarit

Dobry deň pan minister mam na vas otazky:ja mam 21 rokov a chcel by som zacat polnohospodarit mam strednu polnohospodarsku skolu s maturitou
Len ako zacat polnohospodarit? Pôdu by som si nasiel nie je problem aj nejaky skrachovany podnik by som nasiel, aj mechanizaciu bi som nasiel ,aj nejake peniaze mam (hovori sa o viac ako pol miliona Sk)tak by som zalozil nejaku S.r.o-čku uz by som všetko toto mal samozrejme aj zvierata a ine no povedzme ze by som toto všetko mal tak ako dalej ?????? hned ako by ma zaregistrovali do obchodneho registra tak by som zacal dostávať nejaké dotacie alebo finančné príspevky od štátu alebo od europskej unie alebo čo???? Nie že by mi išlo o tie dotácie alebo habať tie peniaze pre seba,ale nechcel by som skrachovat hned po prvom mesiaci.Viete na začiatku každého podnikania je nejake riziko.Tak mi poradte nieco o podnikani v polnohospodarstve. Za odpoved veľmi pekne Dakujem.

Naposledy upravil Gabris : 22-09-2006 o 14:19.
macobb je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Vyhľadávanie v téme:

Rozšírené hľadanie

Pravidlá prispievania