AgroFórum  

Naspäť   AgroFórum > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum)
Registrácia FAQ (otázky a odpovede) Zoznam členov Kalendár Hľadaj Dnešné príspevky Označ fóra ako prečítané

Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Starý 12-10-2006, 11:26   #1
Toman Marek, Mgr.
člen

Registrovaný od: Oct 2006
Počiatočné Odpredaj pozemkov SPF

Dobrý deň p. minister!

Rád by som sa spýtal na možnosť odpredaja pozemku pod hosp. dvorom, ktorý som odkúpil od SKP a ktorý je vo vlastníctve SPF-SR, ktorý SR získala odúmrťou. Vo februári 2006 minulá vláda pozastavila odpredaj týchto pozemkov a ja by som potreboval vedieť , či a kedy vláda rozhodne o povolení odpredaja, nakoľko mám vytvorený projekt na realizáciu pozberovej linky obilia práve na tejto parcele hospodárskeho dvora. Začiatok realizácie mám naplánovaný na jar 2007 avšak bez vysporiadaného pozemku by som to nerád realizoval.
Ďakujem,
Mgr. Toman Marek
Toman Marek, Mgr. je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 27-10-2006, 07:21   #2
Miroslav Jureňa
minister pôdohospodárstva

Registrovaný od: Jul 2006
Počiatočné Re: Odpredaj pozemkov SPF

Vážený pán Toman,

na danú otázku je potrebné zdôrazniť, že Slovenský pozemkový fond (SPF) spravuje pôdu, ktorá tvorí poľnohospodársky pôdny fond alebo do neho patrí. Ak je pravdou to, že SPF spravuje aj predmetné pozemky, odporúčam Vám v danej veci komunikovať priamo so SPF, ktorý je v súlade s ustanovením § 34 zákona č. 330/1991 Zb. o pozemkových úpravách, usporiadaní pozemkového vlastníctva, pozemkových úradoch, pozemkovom fonde a o pozemkových spoločenstvách právnickou osobou zapísanou v obchodnom registri.

S pozdravom

Miroslav Jureňa
minister pôdohospodárstva SR
Miroslav Jureňa je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Vyhľadávanie v téme:

Rozšírené hľadanie

Pravidlá prispievania