![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2009
|
Dobrý deň,
zaujímalo by ma, či je možné vymeniť parcelu vedenú ako ´Záhrada´,ktorú spravuje Slovenský pozemkový fond (je to parcela C, ku ktorej nie je založený LV na katastri,) za parcely v mojom vlastníctve v tom istom katastrálnom území. Parcela, ktorú chcem získať od SPF susedí s mojím pozemkom, dlhé roky som jej užíivateľom (vedený aj na geodézii). Niekoľkokrát som dostal potvrdenie, že si žiaden reštituent neuplatňuje na ňu nárok. Výmena by bola pre mňa najlepším spôsobom získania. Prosím poraďte. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2007
|
Problematika prevodu (zámeny) nehnuteľností v Správe Slovenského pozemkového fondu spadá do jeho výlučnej kompetencie ako samostatného právneho subjektu zriadeného zákonom č. 330/1991 Zb. o pozemkových úpravách, usporiadaní pozemkového vlastníctva, pozemkových úradoch, pozemkovom fonde a o pozemkových spoločenstvách v znení neskorších predpisov.
Odporúčame Vám preto obrátiť sa priamo na regionálny odbor Slovenského pozemkového fondu v Bratislave, Krížna 52. S pozdravom JUDr. Jaroslav Puškáč generálny riaditeľ sekcie legislatívy |
|
|
|