![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Jan 2010
Lokalita: orava
|
mám 3,5 ročnú kobylu český teplokrvník a nemám od nej žiadne papiere,dá sa zistiť jej matka ,otec je udajne tiež čes.teplokrvník.Poprosil by som o radu či sa dá niečo s tým robiť, som shr a chcel by som to mať v poriadku.dakujem
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2007
|
Pokiaľ nie je známy pôvod koňa, je potrebné osloviť Zväz chovateľov koní na Slovensku, družstvo (ZCHKS) http://www.horses.sk/joomla/ so žiadosťou o zaregistrovanie koňa. Pokiaľ je predpoklad, že daný kôň je plemenné zviera a máte záujem o jeho zápis do plemennej knihy, pracovníci ZCHKS Vás nakontaktujú na kolegov z Českej republiky, nakoľko plemenná kniha českého teplokrvníka sa na Slovensku nevedie. Jednou z podmienok pre zápis Vášho koňa do plemennej knihy bude potvrdenie pôvodu pravdepodobne krvnými testami.
S pozdravom RNDr. Mária Pohanková poverená zastupovaním generálneho riaditeľa sekcie poľnohospodárstva a služieb |
|
|
|