![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Jul 2014
|
Dobrý deň prosím vás ja som naozaj už zúfala pômožte mi pred 4 rokmi som poslala žiadosť o odkúpenie asi 100 m štvorcových od SPF všetko som doložila a bohužial dnes keď vybavujeme pôžičku nemôžme ju dostať pretože nemám prístupovú cestu, ktorá mi vlastne prechádza cez vlastníka SPF, z fondu mi do teraz neprišla žiadna odpoveď a dnes keď som začala vyvolávať ohľadom mojej žiadosti moje papiere sa na urade stratili a teraz čo???? potrebujem len jeden jediný papier pre banku ako sme mohli dostať peniaze ja už isto neviem čo mám robiť kde sa mám sťažovať ako to mám vybaviť prosím vás poraďte ďakujem Andrea
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
Prosím obráťte sa s podnetom na Radu fondu, ktorá je kontrolným orgánom SPF, nakoľko MPRV SR nemá vo vzťahu k SPF žiadne kontrolné právomoci. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 08-07-2014 o 11:09. |
|
|
|