![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2014
|
Dobrý deň,
chcela som začať podnikať v oblasti rehabilitácie, výcviku a starostlivosti o psov (nie veterina, ktorá patrí pod slobodné podnikanie) a dúfala som v príspevok na samostatnú zárobkovú činnosť podľa § 49, keďže som na úrade práce vyše troch mesiacov, no práca so zvieratami patrí podľa voľných živností pod poľnohospodárstvo, preto na príspevok vraj nemám nárok. Naozaj neexistuje nejaká možnosť ho získať? Snažila som sa teda nájsť nejaký príspevok z Ministerstva pôdohospodárstvo, no bez úspechu. Naozaj nemám ani šancu o nejaký príspevok niekde požiadať? Ako vo vzduchoprázdne. Neviete o nejakom príspevku, ktorý by mi pomohol na začiatku? Stačí nejaké nasmerovanie, kde mám hľadať. Potrebovala by som nejaké vybavenie na terapie, no sama to finančne nezvládnem. Za akékoľvek rady budem vďačná. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
Dobrý deň, Program rozvoja vidieka SR na roky 2014-2020, ktorého súčasťou bude aj podpora mladých poľnohospodárov, je v tomto čase v procese oficiálneho schvaľovania Európskou komisiou a preto podrobné podmienky získania podpory nie sú známe a nemôžeme ich jednoznačne stanoviť. Po schválení PRV SR 2014-2020 Vám radi poskytneme akékoľvek informácie. Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 09-02-2015 o 09:09. |
|
|
|