![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Apr 2007
|
Reakcia na príspevok porušovanie zákona.
Svojím príspevkom chcem reagovať na príspevok zo dňa 18.3.2007. To čo napísal p. doktor je obrazom toho ako pomocou štátnych úradníkov dokážu niektorí ľudia bažiaci po moci a*majetku doslova okrádať svojich kolegov zo združenia. Som jeden z*tých, ktorý takýmto spôsobom bol pripravený o*možnosť poľovania v poľovnom revíri hoci som sa poctivo staral spolu s*ostatnými priateľmi o*tento revír/ PZ Čierne/, dnes ako bolo uvedené v*príspevku mi ostali len oči pre plač. Aj v*našom PZ Čierne sa nájdu členovia, ktorí pri vybavovaní revíru a*podpisovania zmlúv si to s*pomocou menovaného prednostu lesného úradu vybavili a*poľovný revír si prihrali svojej spoločnosti Združeniu poľovníckych spoločnosti Čierne – Svrčinovec, ktorej členovia sú len títo dvaja páni, ostatní členovia PZ Čierne zostali bez revíru. V*plnej miere sa stotožňujem s*obsahom príspevku aj keď viem, že prispievateľ bol za to, že nesúhlasil s*tým aby bol takýmto spôsobom porušený zákon, zbavený funkcie v PZ, pretože tak ako u*nás aj v*ich PZ, honba za tým aby sme poľovali prevládla nad čestnosťou a*spravodlivosťou. Uznajte, ak prednosta OLÚ povie, že ak chcete poľovať musíte sa zbaviť člena, ktorý nesúhlasí so zmenami, členská schôdza to urobí pod vedením mocichtivých členov. Tak isto pochodil aj poľovný hospodár revíru Čierne, ktorý nesúhlasil so spôsobom uvedených dvoch pánov a*títo bez meškania dali návrh na jeho odvolanie z*funkcie poľovného hospodára. Svojou reakciou na príspevok chcem podporiť pisateľa, že sa nebál napísať tento príspevok aj keď viem, že mu za to hrozí vylúčenie z*PZ, pretože sa to už verejne hovorí. Ja na rozdiel od neho nemam odvahu a*preto sa podpíšem len ako jeden z*postihnutých členov PZ Čierne. Na záver dodávam len toľko, že menovaný prednosta lesného úradu bol v*tomto združení za túto službu dvakrát na poľovačke na raticovú zver. Tým chcem len potvrdiť pravdivosť údajov uvedených v*príspevku. Člen PZ Čierne bez revíru. |
|
|
|