![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Nov 2012
|
Chcem sa opýtať, od akého dátumu sa vypočítava stav hov. dobytka na farme pre účely dotácií, zaťaženie vdj, čítala som niekde, že to je od 1.1 do 31.12. v roku, ale záver kontroly ppa mi došiel 26.11.2012, tak sa chcem opýtať na presný termín, a či sa to každý mesiac spriemeruje, lebo v kalendárnom roku mám rôzne pohyby hov. dobytka. Ďakujem.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Všetky pravidlá krížového plnenia je nutné dodržiavať počas celého kalendárneho roka (NV SR č. 488/2010 v znení nariadenia NV SR č. 495/2011, prílohy č. 2 a 3) a to platí aj v prípade "minimálneho zaťaženia dobytčími jednotkami v prípade trvalých trávnych porastov a pestovaných objemových krmovín na ornej pôde - na úrovni 0,2 DJ/ha", takže minimálne zaťaženie je nutné dodržiavať každý deň v roku.
Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 28-11-2012 o 13:07. |
|
|
|