![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Feb 2013
|
Dobrý deň, ako sa prepočítava zaťaženie VDJ pri nasledujúcom príklade ?
Vlastním 10 kusov pripustených jalovíc ktoré dosiahnu vek nad 24 mesiacov až v priebehu apríla a mája a nieje mi jasné ako to mám prepočítať pretože k 1.4. 2015 sa bude brať kus za 0,6VDJ ale už k 1.5.2015 bude väčšina z nich už otelená a bude mať 24 mesiacov čiže sa považuje za 1VDJ plus 0,2VDJ za teliatko. Takže ak pôjdem podať žiadosť na priame platby príklad 15. mája na koľko ha mám zaťaženie ? , respektíve aby som spĺňal podmienky získania platby LFA. Za odpoveď vopred pekne ďakujem a poprosím jasnú odpoveď a nie odkazy na zákony. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
Upravili sme retenčné obdobie na 1.5. – 31.10. Do zaťaženia počítate zvieratá, ktoré denne v tomto retenčnom období dosahujú 0,3 DJ/ha trvalých trávnych porastov. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 07-04-2015 o 12:07. |
|
|
|