![]() |
|
Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
Ekonomika a manažment Diskusia na témy z oblasti ekonomiky poľnohospodárstva, manažmentu, marketingu, vedenia poľnohospodárskych podnikov, fariem... |
![]() |
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
![]() |
#1 |
člen
Registrovaný od: Oct 2012
|
![]() Dobrý deň, ako súkromnému subjektu mi dlží peniaze za tovar a služby iný súkromný subjekt, jednoducho neplatí faktúry. Má niekto v oblasti pôdohospodárstva skúsenosti s vymáhaním dlhov cez súkromné spoločnosti? Pozeral som napríklad na tento link a tie služby sa mi pozdávali, ale nikto v okolí to ešte neskúšal...
Naposledy upravil HardCase : 22-01-2013 o 11:33. |
![]() |
![]() |
Sponzorované odkazy |
![]() |
#2 |
člen
Registrovaný od: Nov 2006
Lokalita: BA
|
![]() Dobre si pozrite, čo má táto spoločnosť v predmete podnikania, kedy vznikla
a aké má základné imanie........ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
člen
Registrovaný od: Jun 2013
|
![]() Mne sa stalo pred pár mesiacmi niečo podobné. Spoločník z firmy odstúpil a dlh po ňom zostal. Snažil som sa to riešiť po dobrom, no nakoniec som zvolili mimosúdnu cestu cez celoštátne centrum vymáhania a tí mi dosť pomohli. Nehovorím, že to bolo bez problémov, no komunikácia s centrom bola veľmi profesionálna a nakoniec sa to vymáhanie dlhov podarilo! tak teda držím palce a snáď budete tiež podobne úspešný.
|
![]() |
![]() |