![]() |
|
Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
Potravinárstvo Diskusia na témy z oblasti potravinártsva, výroba potravín, spracovanie poľnohospodárskych produktov, kvalita a cena potravín... |
![]() |
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
![]() |
#1 |
člen
|
![]() Eugénie Grandet est un roman d’Honoré de Balzac
Neviem to zabudnúť od čias, kedy som maturoval na g, v r. 1948. Otec Grandet prikazoval gazdinej, že káva sa sladí mliekom. Jeho názor vyplýval zo šetrnosti, ale dnes vo vysokom veku konzumenta je to vlastnosť, ktorá má význam v prevencii, alebo už v liečbe cukrovky. Po smrti otca Grandeta našli sa dubové kufri praskajúce pod váhou peňazí: „Les coffres de Chêne craquaient sous le Poids de l'argent « Aký je to obrovský rozdiel ak si pomyslíme, že taký dnešný vyspelý národ v UK toleruje svojej kráľovnej vydržiavať domácnosť s vyše 400 zamestnancami. Chcem skončiť s prispienaním do AF ako autor nových začatých tém a dúfam, že nasledovníci sa nájdu. Moje priority teraz predstavuje kompenzovanie liečby chorôb viacerých zdravorných rizikových faktorov, čo sa mi úspešne darí. Veľmi si cením celoročnú ponuku pestrého sortimentu potravín, vynikajúciích liekov /mesačný výdavok 3 €/ . |
![]() |
![]() |
Sponzorované odkazy |
![]() |
#2 |
člen
Registrovaný od: Nov 2006
Lokalita: BA
|
![]() To patríte medzi tých šťastnejších p. Ing. Hájek. Ja musím dávať úplatky
aby som zohnal onkologický liek na predpis, pretože naše ministerstvo nevie zabezpečiť, aby bol volne dostupný v lekárni. Prajem veľa zdravia a dúfam, že sem, tam ešte niečo napíšete aj na toto fórum, ktoré nečítajú tí, ktorí by ho mali hlavne čítať ! ![]() |
![]() |
![]() |