![]() |
|
Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka Diskusia na poľnohospodárske témy - všeobecne, rozvoj vidieka, legislatíva, poradenstvo... |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
![]() |
#1 |
člen
Registrovaný od: Jun 2016
|
![]() Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať, kedy sa dozvieme či náš projekt uspel alebo nie. Doposiaľ nám nič neprišlo. Ďakujem ![]() Maja S. |
![]() |
![]() |
Sponzorované odkazy |
![]() |
#2 |
člen
Registrovaný od: Apr 2012
|
![]() PPA ma teraz obrovske problemy a padaju tam hlavy. Hrozi dokonca, ze pridu o akreditaciu. Kazdy si tam zachranuje stolicku a su paralyzovani. Rozhodnutia nevydavaju a vsetko odkladaju.
Skuste adresovat otazku ministerstvu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
člen
Registrovaný od: Feb 2015
|
![]() V podstate PPA ma cas do polovice augusta na ukocenie prvej fazy, t.j. zaregistrovanie projektu (90 pracovnych dni od terminu posledneho mozneho dorucenia projektov) a nasledne do konca oktobra cas na vyhodnotenie (60 pracovnych dni od terminu registracie). Je to sice nezmyselne dlhy cas, ale tak to je napisane vo vyzve...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
člen
Registrovaný od: Nov 2013
|
![]() Ak som dobre počítala, 90 pracovných dní vrátane sviatkov je od 8.3. okolo 19-20.7.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
člen
Registrovaný od: Nov 2015
|
![]() Termin odovzdania projektu bol cez aktualizaciu 2 presunuty na 22.3., cize ak spravne pocitam, 90 pracovnych dni vyprsalo cca okolo 9.8. idem tam pisat/volat a ziadat vysvetlenie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
člen
Registrovaný od: Nov 2015
|
![]() Prave som tam telefonoval a citujem: Prave zaciname registracie, predpokladame, ze niekedy v oktobri by mohli byt urobene a chceli by sme do konca roka mat projekty vyhodnotene.
Ked som apeloval na informaciu z vyzvy o 90dnoch tak mi bolo arogantne vysvetlene, ze to nie je moja starost. Taktiez ked som sa pytal, preco PPA nevydala upozornenie, ze proces registracie bude trvat dlhsie, sa len zasmiala a povedala, ze nie je povinna toto so mnou riesit. spominana zmestnankyna: Beáta Pristachová, Ing. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
člen
Registrovaný od: Jun 2016
|
![]() Dobrý deň,
ďakujem veľmi pekne za informácie. Príde mi to celé také ... „Slovenské" , všetci sme museli dodržiavať stanovené termíny a ich nariadenia a oni majú jeden hlavný termín a ani ten nesplnia poriadne. Nechcem vážne pôsobiť útočne, ale bolo by pekné keby aspoň na web stránku napísala, že to bude trvať dlhšie aby sa každý vedel zariadiť... a nie takto postupovať ![]() Uvidíme kedy príde vyhodnotenie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
člen
Registrovaný od: Sep 2016
|
![]() Dobry den,
chcel by som sa spytat, prisiel uz niekomu papier o zaevidovani registracie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
člen
Registrovaný od: Nov 2013
|
![]() Neprišlo nikomu nič, majú času všetci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
člen
Registrovaný od: Feb 2015
|
![]() Toto by mala byt posledna aktualna informacia z ministerstva (uvedene v denniku HN):
„Podopatrenie – Pomoc na začatie podnikateľskej činnosti pre mladých poľnohospodárov vyhodnotí agentúra do konca tohto roka. S úspešnými žiadateľmi uzavrie zmluvu a po jej podpise môžu požiadať o platbu najneskôr do šiestich mesiacov,“ informoval HN tlačový odbor ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|