|
Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka Diskusia na poľnohospodárske témy - všeobecne, rozvoj vidieka, legislatíva, poradenstvo... |
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
25-10-2018, 17:06 | #1 |
člen
Registrovaný od: Oct 2018
|
prispevok pre neschvaleneho mladeho farmara 6.1
Dobry den,
mladym farmarom (6.1), ktorych neschvalili z dovodu nedostatku fin. prostriedkov, poslali rozhodnutie v ktorom o.i. stalo: platobna agentura bude v buducnosti disponovat financnymi prostriedkami na financovanie projektov, ktore nebolo mozne schvalit len z dovodu nedostatku financnych prostriedkov urcenych na vycerpanie. a chcem sa informovat kedy bude mat ppa tieto financne prostriedky? a kedy ich budeme mat my, mladi farmari neschvaleni len z dovodu nedostatku fin. pr., o aku sumu sa jedna a ake budu pripadne podmienky cerpania. pripadne mi prosim Vas aspon poradte koho konkretne mam zahrnut otazkami a dozadovat sa skutkov, pripadne ak sme tu viaceri tak sa na kompetentnych taktiez obratte s prosbou o vyjadrenie. Miroslavv |
Sponzorované odkazy |
11-11-2019, 10:54 | #2 |
člen
Registrovaný od: Jan 2017
|
Re: prispevok pre neschvaleneho mladeho farmara 6.1
Polslali mi papier, ze uz mozem ziadat znovu.
|
11-11-2019, 12:00 | #3 |
člen
Registrovaný od: Oct 2018
|
jedna sa o "potvrdenie staleho zaujmu" o prispevok v ramci 6.1 alebo je to nejaka nova vyzva?? a kolko ste mali bodov??
|
03-01-2020, 10:58 | #4 |
člen
Registrovaný od: Jan 2017
|
Potvrdenie staleho zaujmu
...to je ta stara 6,1 co som podal v 2015. Bodov som mal 84. Zvysili sa prachy od tych co tam popisali nezmysli a mysleli si, ze im daju 50 litrov len tak. Nebyt Združenie mladých farmárov na Slovensku nic by z toho nebolo. To oni do toho tolko rypali az to preslo. Tymto chcem pozdravit toho genitaliusa z ministerstva co vymyslel taky bodovaci system. |