![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Živočíšna výroba Diskusia na témy týkajúce sa živočíšnej výroby a veterinárnej starostlivosti... |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Aug 2013
|
Dobrý deň. Ideme kupovať domček s pozemkom, a našim snom je chovať na ňom kozičku a ovečky. Rozloha na spásanie bude asi 800m2. Ja túžim po ovečke, priateľ po kozičke. Dočítala som sa, že sa ovečky musia chovať minimálne 2. Je to pravda?
Potrebujem poradiť: - Môžem na takejto paši chovať dve ovce s jednou kozičkou? - Koľko rokov mi budú dávať mlieko a koľko potom ešte žijú bez toho, aby boli schopné produkovať mlieko?( my to nebudeme schopný dať zabiť) - Ako začať chov? Kde musím zvieratá registrovať, aké poplatky sa platia a sú zákonom nariadené nejaké očkovania? - Aký druh máme kupovať, keď chceme zvieratá len na mlieko? - Kde kúpiť zdravé a perspektívne zvieratá? - Čo robíte s hnojom? Bude ho viac, ako budeme schopný využiť na záhradu 600m2 ? Ako ho skladovať, aby smrad neobťažoval susedov? - Čím prírodným je možné zvieratá dokrmovať? (obilie,zelenina-ktorá?, ovocie?) - Existuje nejaká kniha alebo návod, ako vyrábať v domácich podmienkach výrobky z mlieka, ako dlho a kde ich skladovať? - Stačí zvieratá dojiť 2x denne? Ďakujem Vám za odpovede, nechcem sa púšťať do chovu kým nemám potrebné informácie... |
|
|
|
| Sponzorované odkazy |