![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Vážený pán minister!
Chcel by som Vás touto cestou poprosiť o vyjadrenie, k mojej otázke, či je možnosť získať dotáciu prostredníctvom Vášho ministerstva na zámer pestovania energetických plodín(rýchlorastúce dreviny a pod.), alebo či bude existovať tákáto podpora po vstupe do EU. Ak je to možné, prosím Vás o vyjadrenie a aj o ďalší postup pri získavaní možnej podpory. Za odpoveď vopred ďakujem. S pozdravom Martin Hulec |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán Hulec,
možná podpora pestovania energetických plodín je zahrnutá v Sektorovom operačnom programe v opatrení č.1.,ktoré nájdete na internetovej stránke www.mpsr.sk. Pokiaž ide o danú problematiku rád by som ešte uviedol, že naše ministerstvo v spolupráci s ministerstvom hospodárstva spoločne pripravilo Koncepciu využívania požnohospodárskej biomasy ktorú sme predložili na rokovanie vlády SR v prvej polovici tohto roku. S navrhovaním znením materiálu sa budete môcť oboznámiť na našej internetovej stránke v rubrike pripomienkové konanie. S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|