![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
Vážený pán minister ,sme v EUROPSKEJ ÚNIÍ. Chcel by som pestovať plodinu ,ktorá sa bežne pestuje vo Francúzku , Španielsku, Taliansku ,sú plantáže v Maďarsku dokonca aj v Rumunsku ,Tadžikistane a iných kútoch sveta.
Jedná sa o hľuzovku, zatiaľ nie je v potravinovom kódexe ,ale je medzi chránenými druhmi . Nie je toho Boha na Slovensku ktorý by to dal do poriadku? K poľnohospodárom to nepatrí lebo k tomu potrebujete les, k lesákom to zase nepatrí lebo to nie je štandardný les ale plantáž. Ak chcete vysadiť les musíte mať nie náhradný pozemok. Ak chcem vysadiť trvalý porast treba pôdu vyňať z pôdneho fondu, ale do poľnohospodárskej pôdy bonity väčšej ako 3 nedostanem povolenie vysadiť les . Ale ja chcem pestovať HĽUZOVKY, nie les . Francúzi nám dodajú sadenice zadarmo, na pokusné plantáže. Kam ich vysadíme? Pred Vianocami v Paríži v exkluzívnom obchode Istrijská hľuzovka stála 4900 EURO/kg a Francúzska hľuzovka 2200 EURO/kg, Poraďte mi prosím ako mám postupovať. Vopred ďakujem za odpoveď. S pozdravom Záhorec Jozef [email protected] |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| Štátna pomoc v doterajších formách úpadok včelárstva nevyrieši | Ján Hájek | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 22-02-2004 21:13 |
| Prosba | Ing.Viera Nagyová | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 20-11-2003 07:13 |
| prosba | igor S. | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 24-07-2003 10:28 |
| Prosba o radu | Kassai Ivett | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 15-05-2003 07:51 |