![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
|
dobry den.mam 23r .skoncil som sice zdravotnu skolu ale polnohospodarstvo mam v krvi.teraz som zamestnany ako sesstricka
chcel by som sa opytat,ci je nejka moznost ako by som sa mal zapojit do nejakeho vyrobneho procesu v tomto state.mame 3ha pody a mechanizaciu a takisto ovce.chcel by som v tm aj pokracovat napr v ovciach-lebo uz to zanika v nasom regione!moja otazka by bola ci je mozne nieco v tomto smere podniknut aj popri zamestani?-ako je to s podporou chovu oviec?-a ci by to mohol viest aj dochodca? dakujem pekne za odpoved. -verim ze sa polnohospodarstvo nielen udrzi nad vodou ale bude vediet aj dobre plavat dakujem |
|
|
|
#2 |
|
|
Vážený pán,
možností podnikať v požnohospodárstve je viacero. Podmienky na to, aby MP SR mohlo finančne podporiť vaše podnikatežské kroky nájdete na interenetovej stránke MP SR a to vo „Výnose Ministerstva pôdohospodárstva SR z 21. januára 2003 č. 148/2/2003-100 o podpore podnikania v požnohospodárstve“. S pozdravom Zsolt Simon minister pôdohospodárstva SR |
|
![]() |
| Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
Podobné témy
|
||||
| Téma | Tému začal | Fórum | Reakcie | Posledný príspevok |
| prosba o pomoc | Jozef Záhorec | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 0 | 13-09-2005 05:36 |
| Prosba | Ing.Viera Nagyová | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 20-11-2003 07:13 |
| Prosba o radu | Kassai Ivett | Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) | 1 | 15-05-2003 07:51 |