![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Aug 2006
|
Pán minister, prečo Slovenský pozemkový fond písomne neodpovedá na žiadosti reštituentov ? Podpísal som zápisnicu v sídle RO SPF (nebola mi zaslaná dopredu) o prerokovaní náhradného pozemku (súhlasil som s týmto náhradným pozemkom) dňa 25. 2. 2011 a do dnešného dňa som nedostal odpoveď, či to bude zreaizované . Žiadal som SPF o zmenu ocenenia pozemkov, ktoré boli mojim predkom v rámci vyvlastňovania "odňaté". Opäť žiadna odpoveď. Tak sa pýtam - je SPF povinný odpovedať ?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Vaša otázka nepatrí pod pôsobnosť ministerstva, preto Vám odporúčam obrátiť sa priamo na vedenie SPF a požadovať od nich obratom informáciu, prečo Regionálny odbor SPF vo Vašej veci od februára t.r. nekoná.
kontakty na riaditeľstvo SPF nájdete v linku: http://www.pozfond.sk/web_kontakty/kontaktyGR.aspx S pozdravom, Zsolt Simon minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
|
|
|