![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Jan 2014
|
Dobrý deň
Nedávno som sa Vás pýtal, ako to bude zo zaťažením VDJ na pôdu od roku 2015, kde som dostal odpoveď, že so zaťažením zvierat sa od roku 2015 predpokladá na opatrenia: Platby za LFA, Agroenvironmentálne platby (relevantné operácie), Ekologické poľnohospodárstvo s hodnotou min. 0,3 DJ polygastrov/ha trvalých trávnych porastov. Ďakujem za odpoveď, ale ešte by som sa opýtal, či bude potrebné zaťaženie aj na ornej pôde kde sú pestované viacročné krmoviny (trávy na OP, lucerno-travne miešanky a podobne...) Ak mám napr. 100 ha ttp a 40 ha OP, a na 40 ha OP pestujem viacročné krmoviny, či mi stačí zaťažiť len 100 ha TTP, alebo bude potrebné zaťažiť aj OP s hodnotou 0,3 DJ/ha? Ďakujem |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
Nie, na ornej pôde sa so zaťažením neuvažuje. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 22-10-2014 o 08:12. |
|
|
|