![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Aug 2007
|
Chcem podnikať v chove rýb ako spol s.r.o. Podľa §31 zákona 139/2002 Z. z. potrebujem mať o.i. osvedčenie chovu, veterinárny dohľad atď. Prenajal som si od vlastníka poľnohospodársky podnik - rybníky. Dozvedel som sa, že vlastník rybníkov nemá vysporiadané pozemky. Je mojou povinnosťou mať vysporiadané pozemky, aby som sa mohol prihlásiť k čerpaniu eurofondov? Aké podmienky musím spĺňať aby som sa mohol uchádzať o eurofondy v rybnom hospodárstve ?
Za skorú odpoveď vopred ďakujem Ing.Pavol Trokan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
člen
Registrovaný od: Dec 2007
|
Vážený pán Trokan,
v súčasnej dobe je pripravený na schválenie dokument „Metodická príručka pre žiadateľa o poskytnutie nenávratného finančného príspevku z Operačného programu Rybné hospodárstvo SR 2007 – 2013“. Metodická príručka uvádza všetky podrobnosti poskytovania finančného príspevku z Európskeho fondu pre rybné hospodárstvo (EFF). Bez ohľadu na metodickú príručku Vám môžeme odporučiť, aby ste si čo najskôr v spolupráci s prenajímateľom vodných plôch, ako aj vlastníkom/vlastníkmi pôdy vybavili všetky náležitosti tak, aby v budúcnosti nedošlo ku komplikáciám (napríklad z dôvodu odňatia osvedčenia na výkon chovu rýb). S pozdravom Ing. Jarmila Dubravská, PhD. poverená zastupovaním generálneho riaditeľa sekcie poľnohospodárstva |
|
|
|