AgroFórum  

Naspäť   AgroFórum > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum)
Registrácia FAQ (otázky a odpovede) Zoznam členov Kalendár Hľadaj Dnešné príspevky Označ fóra ako prečítané

Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Starý 19-05-2010, 05:44   #1
Ing. Klouček T.
člen

Registrovaný od: May 2010
Počiatočné PPA a lesníctvo , prístup k informáciám

Dobrý deň pán minister ,

bol by som veľmi rád , keby ste mi odpovedali na otázku , prečo má PPA taký obrovský komunikačný problém a nechce sprístupniť hodnotiace hárky z vyhodnotenia projektov SOP PRV SR 2.1 2007-2013 ? PPA zverejnila 14.4.2010 na svojich stránkach zoznam "úspešných" žiadateľov , no napr. taká firma -UBÁRI ,s.r.o. , ktorá je vedená ako úspešná , na Slovensku NEEXISTUJE!!!
Žiadal som PPA o poskytnutie informácíí na základe zákona , no dostal som zamietavé stanovisko .

Mám pocit že to niečím zaváňa...
Osobne zhromažďujem údaje o úspešných žiadateľoch a prepojení ľudí v pozadí , ak to bude kompletné , určite s tým pôjdeme s ďalšími vedúcimi pracovníkmi neštátneho sektoru do novín a médií.
Je nemysliteľné , aby spoločnosť , ktorá má cca 20 HA lesa dostala dotáciu 500tis. € a spoločnosti s výmerou 3- 18tis. Ha , v ktorých sa nachádzajú aj Nár. prírodné rezervácie nedostali nič. Ak by tie projekty boli zlé , je to v poriadku , no nikto z kompetentných sa k tomu nechce vyjadriť a sprístupniť hodnotenie.

Ďakujem.
Ing. Klouček T. je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 16-07-2010, 12:00   #2
Odbor komunikácie MPSR
člen

Registrovaný od: Dec 2007
Počiatočné Re: PPA a lesníctvo , prístup k informáciám

Zrejme ste mali na mysli PRV 2007 – 2013, nie SOP PRV SR. Pôdohospodárska platobná agentúra (PPA) sa ospravedlňuje za preklep u spoločnosti URBÁRI, s.r.o. (na webe je zverejnené UBÁRI, s.r.o.).
PPA hodnotila kvantitatívne bodovacie kritériá a externí hodnotitelia hodnotili kvalitatívne bodovacie kritériá. Súčet bodov za kvalitatívne a kvantitatívne kritériá zostavil konečné poradie žiadateľov o NFP. Bodovacie a hodnotiace kritériá boli vopred zverejnené v metodickej príručke pre žiadateľa v čase zverejnenia Výzvy na predkladanie žiadostí o NFP a boli schválené Monitorovacím výborom. V zmysle Výzvy na predkladanie žiadostí o NFP č. 2009/PRV/13, PPA v procese vyhodnocovania žiadostí neposkytne informácie o stave vyhodnocovania žiadostí. O konečnom výsledku vyhodnotenia ŽoNFP bude žiadateľ písomne informovaný formou Rozhodnutia o schválení, resp. neschválení žiadosti.
Nakoľko proces vyhodnocovania žiadostí pre opatrenie č. 2.1 ešte nie je ukončený, k poskytnutiu informácie Vám bolo zaslané zamietavé stanovisko.

S pozdravom

Ing. Pavol Doval
riaditeľ sekcie projektových podpôr PPA
Odbor komunikácie MPSR je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Vyhľadávanie v téme:

Rozšírené hľadanie

Pravidlá prispievania