AgroFórum  

Naspäť   AgroFórum > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR > Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum)
Registrácia FAQ (otázky a odpovede) Zoznam členov Kalendár Hľadaj Dnešné príspevky Označ fóra ako prečítané

Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Starý 07-06-2011, 06:24   #1
ptiszai
člen

Registrovaný od: Jun 2011
Počiatočné Výkup zeleniny

Vážený pán minister,
som obyčajný malopestovateľ poľných uhoriek v jednej dedine na západnom Slovensku.Venujem sa tomu roky ale tento rok bol asi posledný.Ak mi úrodu zničí vystrájanie počasia tak sa s tým vyrovnám ale ak mi ju zničia zlé rozhodnutia jednotlivcov tak ma to nahnevá.V obchodných reťazcoch sa predávajú zvädnuté uhorky z Maďarska...prečo?Mám v záhrade tony prvotriednych "slovenských"uhoriek a neostáva mi nič iné len znova čakať na rozhodnutia jednotlivcov,ktorí hýbu touto priekupníckou mašinériou.Nebudem rozvádzať detaily lebo každý vie o čom hovorím ale ak viete tak rozhýbte trh s domácim tovarom lebo Slovensko stratí aj posledných pestovateľov zeleniny.

Pestovateľ
ptiszai je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 08-06-2011, 07:29   #2
Odbor komunikácie 1
Moderátor

Odbor komunikácie 1's Avatar

Registrovaný od: May 2011
Počiatočné Re: Výkup zeleniny

Veľmi podobnú otázku sme riešili v predošlom príspevku tu na fóre.

Len zopakujem, že ceny ovocia a zeleniny sa v Európskej únii neregulujú a vznikajú na základe ponuky a dopytu. Našou snahou je maximálne podporovať práve Vás, domácich producentov.
Aj ministerstvo má podobné informácie ako Vy. Prioritnou úlohou našich inšpektorov, ktorí sú dennodenne v teréne, je, aby zabránili nekalému konaniu a dôsledne kontrolovali obchody, ale aj sklady. Ak máte konkrétny podnet, adresujte podnet veterinárnym a potravinovým inšpektorom na kontaktoch, ktoré sú uvedené na stránke http://www.svssr.sk/zakladne_info/staznosti.asp , určite to preveria.

S pozdravom,

Zsolt Simon
minister pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR

Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 08-06-2011 o 07:31.
Odbor komunikácie 1 je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 08-06-2011, 23:14   #3
neraco
člen

Registrovaný od: Oct 2006
Smile Re: Výkup zeleniny

Zdravím.Mali by ste to rozvinúť lebo nie každý vie o čom hovoríte!Vie to pár ľudí ktorí sa tomu venujú a to je všetko.Prajem veľa úspechov.
neraco je offline   Odpovedať s citovaním
Starý 09-06-2011, 09:15   #4
Odbor komunikácie 1
Moderátor

Odbor komunikácie 1's Avatar

Registrovaný od: May 2011
Počiatočné Re: Výkup zeleniny

Citát:
Pôvodne zaslal neraco
Zdravím.Mali by ste to rozvinúť lebo nie každý vie o čom hovoríte!Vie to pár ľudí ktorí sa tomu venujú a to je všetko.Prajem veľa úspechov.

Čo konkrétne máte na mysli?
Ak má niekto podnet o nekalých praktikách obchodníkov, predajcov či distribútorov, má plné právo poslať podnet veterinárnym a potravinovým inšpektorom. Na uvedenej adrese http://www.svssr.sk/zakladne_info/staznosti.asp nájdete kontaktné údaje. Vaše sťažnosti a podnety určite nezapadnú prachom a ŠVPS SR sa nimi bude zaoberať - tak, ako sa to dialo v minulosti a určite sa v tejto praxi bude pokračovať.

Odbor komunikácie a marketingu
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
e-mail: [email protected]
Odbor komunikácie 1 je offline   Odpovedať s citovaním
Odpovedať

Práca s témou Vyhľadávanie v téme
Vyhľadávanie v téme:

Rozšírené hľadanie

Pravidlá prispievania