![]() |
|
|||||||
| Registrácia | FAQ (otázky a odpovede) | Zoznam členov | Kalendár | Hľadaj | Dnešné príspevky | Označ fóra ako prečítané |
| Fórum ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR (moderované fórum) Tu môžete klásť otázky ministerstvu pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR |
![]() |
|
|
Práca s témou | Vyhľadávanie v téme |
|
|
#1 |
|
člen
Registrovaný od: Nov 2015
|
Dobrý deň
Chcel by som sa opýtať keď som S.H.R. a k Žonfp pre 6.1 mladých farmárov či mám prikladať prílohu por.č. 7. potvrdenie od súdu či nie je voči mne vedené konkurzné konanie ,nie som v konkurze a v reštrukturalizácii či výnimka platí aj na tieto veci alebo len na to že či nie som v likvidácii? Druha otázka som S.H.R je to moje jedine zamestnanie odvádzam do zdravotnej poisťovne a sociálnej poisťovne ako SZČO nemám iného zamestnanca splňam 2.5.3 bodovacie (hodnotiace) kritérium P.č. 6. b)jedného pracovníka ? tiež sa jedna o opatrenie 6.1 S pozdravom Štefan |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderátor
Registrovaný od: May 2011
|
Dobrý deň,
1. Vy ako SHR nepredkladáte potvrdenie týkajúce sa likvidácie, ostatné potvrdenia uvedené pod por. č. 7 je potrebné predložiť. 2. Áno, spĺňate. S pozdravom Odbor komunikácie Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR e-mail: [email protected] Naposledy upravil Odbor komunikácie 1 : 10-12-2015 o 15:11. |
|
|
|